La implementació de l’economia circular en la indústria i els serveis

Vine a aquest taller dinàmic orientat a l’autodetecció d’oportunitats en l’àmbit del disseny de productes i els models de negoci.

Obtindràs un marc d’avaluació i eines de referència per poder plantejar-te objectius de circularitat i començar a aplicar un nou marc de disseny basat en l’economia circular. A més, podràs fer l’anàlisi de noves estratègies de comercialització de la teva activitat.

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

 Innovació, tecnologia i R+D
 Alimentació / Alimentació especialitzada i gurmet / Altres indústries del transport / Automoció i moto / Big data, intel·ligència artificial i internet of things / Biotecnologia / Continguts digitals i audiovisuals / Economia circular / Educació, formació i serveis editorials / Electrònica i electricitat / Energia i recursos / Hàbitat / Indústria 4.0 / Indústria farmacèutica / Infraestructures i construcció / Logística, e-commerce i distribució / Maquinària, metal·lúrgia i béns d’equip / Materials i matèries primeres / Mobile & Gaming / Mobilitat sostenible / Packaging / Química i plàstics / Restauració, turisme, cultura i oci / Salut i equipaments mèdics / Smart Cities / Tecnologia per a l’alimentació / TIC i transformació digital / Tots els sectors / Tèxtil i moda / Vins, caves i begudes / Wellness & Beauty

Fecha

Oct 03 2019
¡Caducado!

Hora

10:00 am - 1:00 pm

Más Información

Leer más

Localización

C. Pic de Peguera, 15 Auditori Giroemprèn 17003 Girona
Categoría

Organizador

ACCIÓ
Leer más

Leave a Reply