Programa d’especialització en economia circular

Ets un professional amb formació tècnica? Tens experiència en l’àmbit de l’economia circular? Vols adoptar l’òptica de l’economia circular? Aquest curs és per a tu!

La Comissió de Medi Ambient dels Enginyers Industrials de Catalunya ofereix una formació de llarga durada per especialitzar enginyers en l’acceleració del canvi en el sector, per passar d’una economia lineal a circular, seguint les directrius marcades per la Unió Europea.

Podràs estudiar les diferents tipologies de residus existents i descobriràs tot el ventall de tecnologies que poden aplicar-se per a la valorització material i per a la valorització energètica dels residus. A més, podràs assistir a conferències sobre temes que afecten directament la sostenibilitat de l’economia circular

Les classes presencials es combinaran amb visites tècniques que et permetran veure de primera mà experiències de tractament de residus en plantes d’activitats industrials.

El curs té una durada de 152 h i les sessions es realitzaran els divendres de 16 h a 20 h i dissabtes de 9 h a 13 h.

Si estàs interessat en aquest programa d’especialització i vols conèixer més detalls, pots assistir a la sessió informativa que es realitza l’11 de juliol a les 18.00 h al COEIC.

No t’ho perdis!

Tags:

Fecha

Sep 27 2019
¡Caducado!

Hora

8:00 am - 6:00 pm

Coste

Si ets col·legiat o associat: 2.690 € Si ets una empresa adherida: 3.350 € General: 3.750 €
Categoría

Organizador

Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya

Leave a Reply